Комбинираме блејзер во 20 различни аутфити - безвременски идеи на кои секогаш може да се навратите

31 март 2020

Кога тема на анализа е класично парче облека што безвременски е присутно во секоја сезона и речиси во сечиј плакар, никогаш доста од идеи и предлози како да се комбинира.

Земајќи го тоа во предвид, ние денеска издвоивме 20 ултра тренди комбинации во кои едно заедничко парче е блејзерот.

Независно дали сега работите од дома или пак условите ви налагаат да одите на работа и во овие вонредни услови, на овие идеи што денеска ви ги посочуваме може секогаш да им се навратите како доза инспирација во моменти кога таа ви недостасува.

Објавено:
31 март 2020
Категорија: 
Тренд
Прочитано:
1.744 пати