Кошулата во деловниот стил

12 септември 2023

Кошулата е составен дел од деловниот стил. Нејзината едноставност, елеганција и прилагодливост ја прават парче облека без кое не можеме да го замислиме канцеларискиот стајлинг.

Кошулата се прилагодува на панталони, фармерки, здолништа... со што и да ја споите изгледа моќно.

Од обична бела кошула, до разни модели со риги, дезени и бои, дизајнерите си поиграле со неа нудејќи ни голем избор.

Само одберете го тоа што го сакате, а за идеи сме секогаш расположени.

Фото: Pinterest

Објавено:
12 септември 2023
Категорија: 
Тренд