Костими за капење на риги се најпопуларни сезонава

31 јули 2020

Ова лето не е онакво какво што можеби сте планирале, но тоа не значи дека не можете макар малку да го искористите.

Доколку сепак одлучите да уживате во домашните убавини, да фатите малку сонце и да се разладите на некој базен или езеро, или можеби веќе го правите тоа, летните комбинации подразбираат и костим за капење.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by JENSYN STRIPES IN BLOOM (@jensynjeppsen) onAug 20, 2019 at 4:06pm PDT

Сезонава меѓу најпопуларните се оние на риги. Не е важно дали се работи за бикини или едноделен костим за капење, ригите ќе го направат впечатлив.

Освен класичната варијанта тегет-бело, моделите доаѓаат во различни бои - портокалово-бело, црвено-бело, комбинација од повеќе бои...

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Pimkie (@pimkie) onMay 12, 2018 at 4:37am PDT

Моделите со карнери или пак оние што изгледаат како топ, можете да ги носите и со шорцеви или здолништа, а и овој принт е модна класика, така што ќе можете да го носите и сезони потоа.

Во продолжение неколку предлози:

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Coral (@stripeycoral) onAug 16, 2018 at 11:40pm PDT

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Pimkie (@pimkie) onJun 28, 2019 at 9:23am PDT

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Pimkie (@pimkie) onMay 7, 2019 at 8:58am PDT

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Yulia (@yuliavasila) onMay 25, 2020 at 11:03pm PDT

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Red's Boutique Fashion (@redsboutiqueonline) onMay 7, 2020 at 1:23pm PDT

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Mialo (@mialoparis) onMay 13, 2020 at 6:12am PDT

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Searority (@searority) onApr 21, 2020 at 3:48pm PDT

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Makena Boutique (@makenaboutique) onApr 9, 2020 at 1:58pm PDT

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by J e n n a (@rarajem) onMar 2, 2020 at 6:26pm PST

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Orla Daly (@dalyfashionfix) onSep 4, 2019 at 9:58am PDT

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Kingdom & State (@kingdomandstate) onAug 8, 2019 at 4:19pm PDT

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by M A R E (@maremadayag) onAug 7, 2019 at 7:34pm PDT

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Stylechine London Milan (@feliciaevalina) onAug 2, 2019 at 9:01am PDT

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Pimkie_marconi (@pimkie_marconi) onJul 7, 2019 at 2:28am PDT

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by (@instyle_fashion_boutique) onJun 22, 2019 at 2:32am PDT

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Summer Vibes (@summer_vibes_active) onMay 30, 2019 at 8:18am PDT

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Fashion Gallery Style Ideas (@myfashioncollectionpage) onMay 15, 2019 at 10:16pm PDT

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by & SAUNTER. (@andsaunter) onMay 7, 2019 at 3:54am PDT

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by BOHEMIAN (@bohemian.gt) onMar 26, 2019 at 7:03pm PDT

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Em Sheldon (@emshelx) onMar 15, 2019 at 1:09am PDT

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Makena Boutique (@makenaboutique) onOct 11, 2018 at 4:46pm PDT

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Coral (@stripeycoral) onJul 14, 2018 at 9:08am PDT

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Stoosh Xclusive (@stooshxclusive) onJul 19, 2018 at 11:10am PDT

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by ALLURE ICON (@allureicon) onJun 3, 2018 at 1:19pm PDT

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by LUX & ECO (@luxandeco) onMay 21, 2018 at 2:03pm PDT

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Bikini Days (@bikini_days) onMar 10, 2018 at 9:59pm PST

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Sinead (@sineadcrowe) onJul 21, 2017 at 12:45pm PDT

 

 

Објавено:
31 јули 2020
Категорија: 
Тренд
Прочитано:
964 пати