Модна геометрија за идеален зимски стајлинг

4 јануари 2017

Доколку ви недостасуваат идеи како да го естетизирате вашиот зимски стајлинг, само применете ги основните правила на „модната геометрија".

Чистите линии, минимализмот, монохроматските комбинации и принтовите што вклучуваат геометриски форми се секогаш зрел избор за жена со изграден стил.

Зимата е идеална сезона за слоевито комбинирање на парчињата, па безвременските правила на модната геометрија ќе ви помогнат да направите идеален спој.

Еве неколку идеи што ќе ви помогнат при стилизирањето.

Монохроматски  и минималистички изглед


Пруги


Точки


Геометриски принтови 

 

Објавено:
4 јануари 2017
Категорија: 
Тренд
Прочитано:
285 пати