Must have: Фустан на преклоп со цветен принт

23 март 2020

Сите сме со надеж дека вонредната ситуација што побрзо ќе се надмине и потоа, со повисока свест ќе му се вратиме на нормалниот тек на животот и уште повеќе ќе ги вреднуваме неговите убавини.

А кога зборуваме за убавини, модниот дизајн е една од нив.

За разубавување на денешниот (повеќе снежен и зимски, отколку пролетен) ден, ви посочуваме еден романтичен и женствен дизајн потпишан од Елена Лука, од пролетната колекција „Sky's flowers".

Фустан на преклоп, со нагласен струк е модел што прилега на сечија конституција, па затоа ова парче е меѓу фаворитите.

Цветниот принт и префинетиот материјал, го надополнуваат неговиот раскошен изглед.

Може да го нарачате онлајн, на е-продавницата на Елена Лука.

 

Објавено:
23 март 2020
Категорија: 
Тренд
Прочитано:
544 пати