Must have: Фустанче во риги + тексас јакна

19 ноември 2015

Бидејќи овој ноември времето е поубаво од кога и да е, подновете се со задолжителните парчиња за оваа сезона.

Она што мора да го имате е топло фустанче во риги, а ќе биде уште поубаво доколку го комбинирате со тексас јакна додека времето сѐ уште ни го дозволува тоа.

Надополнете го must have изгледот за оваа сезона со колоритно бохо ланче со реси и широка насмевка!

Фустан: Mango

Тексас јакна: Springfield

Ланче: Springfield

Украси: Royal House

 

Објавено:
19 ноември 2015
Категорија: 
Тренд
Прочитано:
1.318 пати