Must have: Урбани спортски сетови во различни бои

6 април 2020

Иако условите се ограничени, сепак физички активности и вежби со кои ќе го одржувате вашето тело и дух во кондиција, може да ги обавувате и дома.

Притоа може да ги користите бројните онлајн апликации, кои во добар дел поради актуелната ситуација, сега се бесплатни и така да воспоставите еден дицсиплиниран распоред на неделни физички активности.

Во таквиот распоред на актвности, спортската опрема има свое значително место и функција.

Но, ние како наш денешен предлог за Must have направивме избор на сет во кој се спојувааат спортската и модерната естетика. Урбано, тренди и удобно, во еден комплет!

Дводелните спортски сетови се дизајн на модниот бренд Елена Лука, достапн се во широка палета на бои и се одличен збор за сите што преферираат шик, а истовремено и спортски изглед.

Достапни се во онлајн продажба, преку е-продавницата на Елена Лука.

Уживајте во шопингот од удобноста и безбедноста на вашиот дом.

 

Објавено:
6 април 2020
Категорија: 
Тренд
Прочитано:
419 пати