Најубавите дизајнерски празнични џемпери

14 декември 2013

dzemperi

Не секој ја сака зимата, но ретко кој не ужива во празничната атмосфера. Токму затоа, модните дизајнери и брендови одлучија да презентираат џемпери кои на посебен начин ќе ја претстават зимата и празниците.

Во продолжение ќе видите дел од идеите на Александар Меквин, Барбери, Пол Смит, Вивијан Вествуд и други, а лесно ќе  воочите кој џемпер од кого е, бидејќи ги содржат препознатливите белези на брендовите.

Кој џемпер би сакале вие да го имате во вашиот плакар?

Александар Меквин Александар Меквин

Ања Хиндмарк Ања Хиндмарк

Барбери Барбери

Барбери Барбери

Дејвид Кома Дејвид Кома

Жил Декон Жил Декон

House of Holand House of Holand

Џонатан Сандерс Џонатан Сандерс

Мери Катранцоу Мери Катранцоу

Метју Вилијамсон Метју Вилијамсон

Пол Смит Пол Смит

P.Pilоtto P.Pilоtto

Сиблинг Сиблинг

Вивијан Вествуд Вивијан Вествуд

Wool and the gang Wool and the gang

Објавено:
14 декември 2013
Категорија: 
Тренд