Натписи со порака - зборувајте преку вашата облека

17 јануари 2014

Минатата сезона беа актуелни, но оваа ќе доминираат во уште повеќе варијанти: натписите, слоганите, пораките испишани на вашата облека ќе зборуваат наместо вас. Овој тренд со задоволство е прифатен особено во уличната мода, а ќе го читаме на спортските блузони, кратките топови, тесните хеланки, па дури и дамските здолништа.

Еве што имаа да кажат дизајнерите:

Луј Витон Луј Витон

DKNY DKNY

Александар Ванг Александар Ванг

Ашиш Ашиш

Диор Диор

Кензо Кензо

Кристофер Кејн Кристофер Кејн

Мисони Мисони

Џереми Скот Џереми Скот

 

 

Објавено:
17 јануари 2014
Категорија: 
Тренд