Незаменлив летен тренд за сите генерации: Фустани на риги

17 јули 2020

Без оглед на новите тенденции кои ги носи секоја сезона, ниту едно лето не може да помине без добро познатиот класик - фустани на риги.

Има нешто магично привлечно во овој принт, кој со години е обожуван од жените. Ова парче може да изгледа лежерно и да биде одличен избор во секојдневието.

Воедно, со ваков моден избор можете да изгледате и дотерано, а како да не сте се труделе премногу, да го постигнете тој шик момент својствен за Французинките.

Фустаните на риги се супер избор бидејќи се одлична основа за различни модни додатоци со кои можете комплетно да го трансформирате изгледот.

Кошула-фустан, асиметрични, со карнери - понудата е секогаш широка, треба само да го пронајдете вистинскиот крој за вас.

А за комбинациите - нека ве понесе модната игра. Во продолжение погледнете ги примерите, кои сигурни сме ќе ве инспирираат:

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by ThisWithThis (@thiswiththis) onApr 1, 2020 at 12:38pm

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Laura (@laura_gott_x) onJun 1, 2020 at 3:38am PDT

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Courtney The Finishing Touch (@courtneybuechle) onJul 15, 2020 at 10:02am PDT

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by The Hula Hut (@hulahutwpg) onJul 10, 2020 at 6:49am PDT

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Mint Label (@mint_label_) onJul 10, 2020 at 4:11am PDT

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Martha with Love (@martha_with_love) onJul 13, 2020 at 6:12am PDT

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Classy styles in pure linen (@yellwithus) onJul 3, 2020 at 2:24am PDT

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by WHITE CROWN DESIGN (@whitecrowndesign) onJun 29, 2020 at 8:16pm PDT

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Tiffany Boutique Cyprus (@tiffanyboutiquecy) onJun 28, 2020 at 12:50am PDT

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by @chilternstreetstudio onJun 16, 2020 at 10:47pm PDT

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Lexie Childers (@lexiechilders) onMar 30, 2020 at 6:03pm PDT

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by VALIÁNTE (@valianteclothing) onJul 16, 2020 at 11:01am PDT

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Pink Lemons (@pinklemonsboutique) onJul 14, 2020 at 12:58am PDT

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Linen Tree (@linen_treee) onJul 8, 2020 at 4:58am PDT

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Stefania Ardizzone - Palermo (@stefaniaardizzoneboutique) onJul 1, 2020 at 10:30pm PDT

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Hanna Stefansson (@hannastefansson) onMay 14, 2017 at 9:04am PDT

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Margaux (@estherjunelife) onJun 26, 2020 at 6:42am PDT

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Krystal Bick (@krystal_bick) onNov 18, 2019 at 1:42pm PST

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Suburban Faux-Pas by Krystin (@krystin_lee) onMar 9, 2020 at 6:04pm PDT

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Suburban Faux-Pas by Krystin (@krystin_lee) onJun 22, 2020 at 6:11pm PDT

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Lauren Murphy (@lomurph) onJul 14, 2020 at 8:24am PDT

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Margaux (@estherjunelife) onJun 26, 2020 at 6:42am PDT

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Blair Eadie / Atlantic-Pacific (@blaireadiebee) onAug 28, 2019 at 8:05am PDT

 

 

 

 

Објавено:
17 јули 2020
Категорија: 
Тренд
Прочитано:
5.762 пати