Нова стилска игра со детали во сина боја

31 јануари 2024

Секој тренд ги има своите пет минути слава на модната сцена, па ако ви здодеа актуелната црвена боја, во игра е сега сосема поинаква нијанса.

На социјалните мрежи забележуваме тренд каде што доминираат детали во сина боја.

Од светло, небесно сино, па сè до мастило и тегет тонови, станува збор за широк спектар на нијанси.

Се комбинира со базни сиви, црни или бели парчиња, а ја гледаме и на кошули и јакни.

Сината боја ни доаѓа како вистинско освежување оваа зима, а еве како модните блогерки ја имплементираа во своите стајлинзи.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Linda (linda.sza)

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Mary (maryljean)

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by KENZA (kenzasparente)

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Linda (linda.sza)

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Marine (pretemoitaveste)

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Lara (lara_bsmnn)

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Marine (pretemoitaveste)

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Lara (laravioletta)

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Ellie Robinson (elliee.rob)

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Linda (linda.sza)

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Linda (linda.sza)

Објавено:
31 јануари 2024
Категорија: 
Тренд