Одбери го твојот бохо фустан

5 март 2015

Хипи декадата е во комплетна доминација. Голем дел од дизајнерите посегнаа по 1970-тите за инспирација. Така, во различни парчиња внесоа дух од оваа декада, за која едни од синонимите се шаренолото и слободата.

Но, во продолжение ќе видите фустани комплетно во бохо стилот, кои веруваме уште повеќе ќе ви ја разгорат желбата за сонце и убавото топло време.

Одберете го својот фаворит и полека подготвувајте се за претстојната сезона пролет-лето.

Сен Лоран Сен Лоран

Клое Клое

Paul and joe Paul and joe

Veronica Beard Veronica Beard

Валентино Валентино

Етро Етро

Манго Манго

Candela Candela

Мисони Мисони

Sea Sea

Zimmermann Zimmermann

Mes Demoiselles Mes Demoiselles

Долче и Габана Долче и Габана

Calypso Stbarth Calypso Stbarth

Објавено:
5 март 2015
Категорија: 
Тренд