Ова лето покажете го грбот!

4 јули 2020

Има нешто магично во моделите со гол грб. Наједноставен модел што веројатно не би го ни погледнале, доколку има гол грб, веднаш ќе го привлече вниманието на жените.

Фустаните се секогаш одличен избор за лето, но доколку грбот е гол, тогаш се едни од најпосакуваните парчиња што ќе ја нагласат сексапилноста.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by ChristianZen (@christianzencouture) onJun 30, 2020 at 11:06am PDT

Но, освен целосно гол грб, постојат модели со различен начин на врзување, со панделки, со вкрстени прерамки кои исто така ќе ве направат впечатливи.

Грбот е секогаш сигурен адут, доколку сакате да оставите впечаток, без разлика на пригодата (тука секако не мислиме на работното место).

Исто така, голиот грб уште повеќе ја нагласува женствената линија на телото, посебно облините во долниот дел и струкот.

Во продолжение погледнете уште неколку фотографии, кои само ќе го потврдат она за што зборувавме досега:

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by JANATA ALMAZBEKOVA (@peacecrusade) onJun 30, 2020 at 7:12pm PDT

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Ibiza Trendy (@ibizatrendy) onJun 29, 2020 at 2:35am PDT

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Madi.je (@madi_lane_boutique) onJul 3, 2020 at 3:35am PDT

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by (@ylondon_london) onJul 3, 2020 at 3:11am PDT

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by by Samantha (@fitinheels_) onJun 30, 2020 at 2:03pm PDT

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Katarzyna Szczerbetka-Kozak (@kszczerbetka) onJun 30, 2020 at 1:17am PDT

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Katarzyna Szczerbetka-Kozak (@kszczerbetka) onJun 30, 2020 at 1:17am PDT

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Miss Boo (@_missboo) onJun 29, 2020 at 12:07am PDT

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Peggy DeGuire (@peggyshoeshop) onJun 27, 2020 at 4:03am PDT

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by You Adore (@shopyouadore) onJun 26, 2020 at 9:27am PDT

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Miss Boo (@_missboo) onJun 26, 2020 at 8:40am PDT

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Fashion & Beauty Blog (@styled_by_danciu) onJun 25, 2020 at 6:52am PDT

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by ALLSEAMS (@allseams) onJun 23, 2020 at 9:31am PDT

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by REVEAL (@revealshop_) onJun 22, 2020 at 8:04pm PDT

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by We Love Couture (@welovecouturecom) onJul 1, 2020 at 1:36am PDT

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by GBowtique Boutique Clothing (@gbowtique) onJun 21, 2020 at 7:35am PDT

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by NILE (@_nileofficial_) onJun 30, 2020 at 4:22am PDT

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by (@ylondon_london) onJun 16, 2020 at 7:41am PDT

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by (@serendipitygr) onJun 16, 2020 at 3:29am PDT

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Needtodreambig (@needtodreambig) onJun 13, 2020 at 8:29pm PDT

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Glossy Boutique (@eviglossy2310) onJun 12, 2020 at 8:07am PDT

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by @perenniallycool onJun 7, 2020 at 5:41am PDT

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Daily Style Coup (@dailystylecoup) onJun 6, 2020 at 11:26am PDT

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by SHE.handles Fashion Inspo (@she.handles) onJun 4, 2020 at 11:01am PDT

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by POEME SHOP (@poeme.pl) onMay 27, 2020 at 5:58am PDT

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Olive & Juno l B R I D A L (@oliveandjunobridal) onMay 25, 2020 at 3:42am PDT

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Lifestyle Buzz by Maria (@mariasjsanchez) onMay 20, 2020 at 7:16am PDT

 

Објавено:
4 јули 2020
Категорија: 
Тренд
Прочитано:
4.285 пати