Овие возрасни брачни партнери одржуваат стилски лекции

30 март 2017

Чувството за добар стил е независно од возраста, затоа воопшто не е невообичаено кога возрасни луѓе се стокмени од глава до пети. Напротив, тоа се луѓе кои низ текот на годините добро се простудирале себеси, вклучително и својот личен стил, па затоа имаат прецизно изграден и добро дефиниран имиџ во третата доба од својот живот.

Но, кога тие се во пар, тогаш сликата е уште посимпатична.

На темата: модерни и стилски, возрасни брачни партнери, пребарувавме низ галериите по социјалните мрежи и воопшто не бевме изненадени што наидовме на толку голем избор.

Дел од нив ви пренесуваме во галеријата во продолжение:

 

Објавено:
30 март 2017
Категорија: 
Тренд
Прочитано:
521 пати