Панк-рок комбинација за денес

4 септември 2013

Оваа среда ви предлагаме стајлинг во духот на актуелните трендови. Мото јакна со нитни, трендовска бела памучна маичка и црни фармерки во цигара крој. На овој аутфит слободно можете да му додадете впечатливи акли на рацете во овој стил. Ако настаните и обврските ви дозволуваат ваква комбинација бидете сигурни дека ќе бидете шик „бунтовничка“ без никакво промашување.

Објавено:
4 септември 2013
Категорија: 
Тренд