Панталоните кои ќе ги носиме пролетва се розови!

16 април 2021

Пролетта асоцира на цветови, а цветовите на весели бои, меѓу кои и розовата! Па како една од актуелните бои на сезоната, розовата е длабоко имплементиран тренд, а најмногу во панталоните. 

Јаката bubble gum розова ебојата на сезоната, но тоа не ве спречува да ги комбинирате со други јаки бои како зелена или жолта. Комбинирајте со џинс и не плашете се од црната и светките. 

Во продолжение, ве инспирираме...

Објавено:
16 април 2021
Категорија: 
Тренд
Прочитано:
2.987 пати