Педесетина модели на фустани за бремени жени

13 јуни 2014

Постојаната промена на телесната конституција и килограмите бара пред се облека која ќе биде лесно прилагодлива и која ќе нуди функционалност во секојдневното функционирање.  Барањето на соодветен аутфит бара трпение и време кое за бремените жени може да претставува проблем.

Бременоста не треба да биде препрека за да изгледате стилски. Ние ќе ви понудиме избор од педесетина фустани во мини и макси должини, како и оние за специјални пригоди бидејќи летото е период кога свадбите се редовна појава. Модел со едноставен крој,  а сепак модерен и комфорен - погледнете го богатиот избор во фото галеријата.

Објавено:
13 јуни 2014
Категорија: 
Тренд