Пет комбинации на бои што ќе доминираат оваа зима

28 ноември 2023

Прецизното бирање на бои е клучен момент во стајлингот. Доколку паметно ги искомбинирате добивате тренди look без многу вложувања.

Годинава беше наклонета кон неутралната палета, со исклучок на црвената боја која што им се приклучи на црната, крeмавата, кафената, сивата, како и розовата која се најде во гардероберите благодарение на филмот Barbie.

Зимава нема да биде поразлична, а ова се петте комбинации на бои што ќе доминираат.

Црвена + црна

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by inna fisun (fisunka)

Сива + кафена

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Irma Oganova (hey_irma)

Беж + бела

Црна + бела

Окер + црна

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Lynne Romania (lynne_romania)

Фото:Pinterest, Instagram

Објавено:
28 ноември 2023
Категорија: 
Тренд