Побаравме инспирација на Инстаграм: Како да се дотераме на +35C?

17 јуни 2022

Пред нас е долго и топло лето. Како температурите се качуваат, така и нашата потреба да се чувствуваме пријатно во своја кожа е сѐ поизразена.

И дали тоа значи дека жешките денови не дозволуваат да се дотераме со мерак и по мерка? Дали пријатноста значи да се направи компромис со стилот?

Секако дека не, напротив. Летото дозволува толку слобода и варијации дури и на +35C, што дури делува и дополнително инспиративно како да се облечеме, а притоа да ни биде и удобно и привлечно тоа што го носиме.

Имајте предвид дека најзначјно е да бирате облека изработена од пријатни, природни материјали како лен и памук, а понатаму миксот и стилизирањето прилагодете ги на себе и на приликата.

Ако сепак ви недостасува идеја, ние во продолжение ќе ви приложиме неколку супер изгледи кај кои е направен спој меѓу впечатлив изглед и удобност, што се покажало како најидеална комбинација за високите летни температури.

Фото: Инстаграм

 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Olivia Palermo (@oliviapalermo)

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Olivia Palermo (@oliviapalermo)

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Tamara Kalinic (@tamara)

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Rosie HW (@rosiehw)

Објавено:
17 јуни 2022
Категорија: 
Тренд
Прочитано:
3.838 пати