Поминете го вториот ден од Новата година во црвено од глава до пети

1 јануари 2014

Исто така нема да погрешите доколку се работи и за мал детаљ, а спектарот на бои е богат од светла до вино нијанса. Доколку славите во домашна атмосфера изберете парче во кое ќе се чувствувате комфорно, а секако тука е и добриот избор на долна облека. Но доколку одлучите да прославувате на некое јавно место ние ќе ви предложиме неколку парчиња во кои ќе изгледате женствено и сексипилно. На крајот не заборавате дека убавата насмевка е најмоќното оружје.

Објавено:
1 јануари 2014
Категорија: 
Тренд