Пролетно слоевито комбинирање: Кошула + фустан

9 април 2021

Слоевитото облекување не завршува со есента, туку продолжува и во пролет. Токму на тоа мислиме кога зборуваме за фустан + кошула. Но, не мислиме на оној одличен феномен долга кошула во улога на фустан, туку на комбинирање на класичното канцелариско модно парче со пролетниот фустан. 

Вообичаено станува збор за бела кошула, а комбинацијата може да ја носите и со балетанки и со високи потпетици и со патики.

Објавено:
9 април 2021
Категорија: 
Тренд
Прочитано:
2.343 пати