Error message

Ресите се ин оваа сезона

17 мај 2013

Оваа сезона ви ги препорачуваме чантите со реси кои се одличен избор за комплетирање на дневниот изглед, дополнет со шарени алки кои ќе ја разбијат монотонијата на боите и ќе внесат шаренило, типично за овој период од годината.

Објавено:
17 мај 2013
Категорија: 
Тренд