Руски бренд креира романтични фустани како создадени за лето

19 јуни 2020

Доколку сте од оние што обожуваат панделки и фустани што ја истакнуваат женската фигура на женствен, но истовремено и сексапилен начин, тогаш ќе ви се допадне она што овој руски бренд го изработува.

„Ларне студио“ изработува пред сè фустани кои вклучуваат карнери или панделка, тренд кој е посебно актуелен оваа сезона. Она што е карактеристично е што речиси сите креации во горниот дел се корсети, кои уште повеќе ќе ја нагласат вашата фигура.

Покрај фустани, има и троделни комплети со панталони, сако и споменатите корсетчиња, а впечатливи се и оделата со принт.

Вниманието ќе ви го привлечат и креациите со волуменозни ракави. На еден суптилен, а сепак впечатлив начин се искомбинирани повеќе трендови, а крајниот резултат се креации кои можат да се носат во повеќе пригоди.

Дел од нашите фаворити ви презентираме во продолжение:

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Larne. RussianBrand (@larne_studio) onJun 19, 2020 at 12:07am PDT

 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Larne. RussianBrand (@larne_studio) onJun 17, 2020 at 11:59pm PDT

 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Larne. RussianBrand (@larne_studio) onJun 17, 2020 at 12:09am PDT

 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Larne. RussianBrand (@larne_studio) onJun 16, 2020 at 12:03am PDT

 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Larne. RussianBrand (@larne_studio) onJun 14, 2020 at 12:37am PDT

 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Larne. RussianBrand (@larne_studio) onJun 11, 2020 at 11:59pm PDT

 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Larne. RussianBrand (@larne_studio) onJun 11, 2020 at 12:04am PDT

 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Larne. RussianBrand (@larne_studio) onJun 1, 2020 at 11:53pm PDT

 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Larne. RussianBrand (@larne_studio) onJun 1, 2020 at 12:03am PDT

 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Larne. RussianBrand (@larne_studio) onMay 24, 2020 at 12:31am PDT

 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Larne. RussianBrand (@larne_studio) onMay 23, 2020 at 12:29am PDT

 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Larne. RussianBrand (@larne_studio) onMay 19, 2020 at 12:01am PDT

 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Larne. RussianBrand (@larne_studio) onMay 16, 2020 at 12:33am PDT

 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Larne. RussianBrand (@larne_studio) onMay 12, 2020 at 12:03am PDT

 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Larne. RussianBrand (@larne_studio) onMay 10, 2020 at 12:31am PDT

 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Larne. RussianBrand (@larne_studio) onMay 5, 2020 at 12:03am PDT

 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Larne. RussianBrand (@larne_studio) onApr 11, 2020 at 12:26am PDT

 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Larne. RussianBrand (@larne_studio) onApr 3, 2020 at 12:35am PDT

 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Larne. RussianBrand (@larne_studio) onMar 3, 2020 at 11:00pm PST

 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Larne. RussianBrand (@larne_studio) onMar 15, 2020 at 12:49am PDT

 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Larne. RussianBrand (@larne_studio) onMar 24, 2020 at 12:00am PDT

 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Larne. RussianBrand (@larne_studio) onMar 31, 2020 at 12:30am PDT

 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Larne. RussianBrand (@larne_studio) onApr 2, 2020 at 12:35am PDT

 

Објавено:
19 јуни 2020
Категорија: 
Тренд
Прочитано:
4.935 пати