Ин се маици со цветен принт и пруги

25 мај 2013

Откако зачекоривме во 2013 година, решивме да почнеме да ја градиме модната слика во пролетен дух со многу весели парчиња.Можете под јакните да носите маици или блузи со вакви принтови, а тие ќе го истакнат вашиот младешки карактер. А доколку не знаевте, сезонава се ќе биде во знакот на цвеќето. Тоа го препорачуваат од Миу Миу, па се до Манго.

Објавено:
25 мај 2013
Категорија: 
Тренд