Црните рамни чевли се модна класика. Како и стилето чевлите, како и црниот мал фустан...

Веруваме дека речиси секоја жена поседува едни такви и дека тоа се едни од најудобните обувки што ги поседувате.

Со оглед на тоа дека во модата постојано се кршат „правила“ и „граници“, веќе одамна рамните чевли не се врзуваат исклучиво за лежерни комбинации.

Постојат многу начини како можете да ги вклучите овие обувки во вашата модна комбинација и да добиете стајлинзи за повеќе пригоди.

Се надеваме дека фотографиите во галеријата ви дадоа неколку идеи за тоа.

Објавено:
21 август 2015
Категорија: 
Тренд
Прочитано:
4.473 пати