Што да облечете денес?

8 октомври 2013

Доколку имате двоумење што да облечете денес, Fashionel ви предлага софистицирана и елегантна комбинација од светли нијанси. Веруваме дека горе-долу секоја од вас во својот гардеробер има слични парчиња, затоа доколку ги немате овие бои слободно можете да комбинирате на пример: црни високи потпетици, наместо црно-бела чанта, само црна и сл. Искористете го сонцето надвор и блескајте!

Објавено:
8 октомври 2013
Категорија: 
Тренд