Што да облечете денес?

9 јули 2015

93a98b2a8924136aa97d001d9b41fa63

Нашиот денешен предлог е една лежерна комбинација. Високите температури се ' уште траат, па затоа широко, памучно фустанче на риги е идеалното парче за ова време. Во комбинација со сандали со златни подготвени ќе биде за денешниот ден, доколку морате да го напуштите домот.

Никако не излегувајте дома без шапка на глава, што воедно е и еден од нашите модни додатоци.

Објавено:
9 јули 2015
Категорија: 
Тренд