Сите зимски изданија на пепито дезенот

27 декември 2019

Важи за безвременски, универзален и постојано присутен без да се става во некаква тенденциска рамка.

Пепито дезенот во зимската мода е еден од централните и секогаш омилени модни елементи.

Не помалку популарен е и оваа зима.

Пепито дезенот аплциран како принт на омилените дводелни костуми, дебелите зимски капути, ќе го сретнете како принт и на впечатливите модни додатоци и на романтичните дамски фустани.

Доминантен е и во светот на уличната мода и во деловниот свет исто колку и во елегантниот изглед, а соодветно се комбинира со еднобојни парчиња облека.

Никогаш не е на одмет некоја идеја плус...

Фото: Pinterest

Објавено:
27 декември 2019
Категорија: 
Тренд
Прочитано:
2.659 пати