Совршена палета за црвенокосите дами

24 октомври 2017

Црвените нијанси на боја за коса се особено актуелни оваа есен. При изборот на оваа боја за коса исклучително значајно е да се одбере вистинската нијанса или комбинација на нијанси.

Кога ја имате „вашата" црвена боја, тогаш не е тешко да го направите и најсоодветниот спој со палетата бои во однос на вашата облека.

Иако не постои правило кое го ограничува комбинирањето на бои во корелацијата облека - коса, за црвенокосите дами ќе издвоиме неколку нијанси што идеално ќе го надополнат нивниот изглед.

#Црна


#Темно сина

 


#Жолта

 


#Зелена

 


#Неутрални тонови

 

Објавено:
24 октомври 2017
Категорија: 
Тренд
Прочитано:
1.913 пати