Совршени августовски изгледи

5 август 2013

Последниот месец од пролетно-летната модна сезона е време кога сè уште носиме летни комбинации и истовремено се подготвуваме за есенските колекции. Еве неколку примери што да облечете овој месец...

 

 

 

 

 

Објавено:
5 август 2013
Категорија: 
Тренд