„Специјалните ефекти“ ултимативно освојуваат оваа пролет

1 април 2014

Ботега Венета  и Томас Маилер направија интересна интерпретација на фустани, но и парчиња со спортска конотација кои визуелно импресионираат со 3Д специјалните ефекти, апликациите, светкавите детали, апстрактните форми и футуристичките модни додатоци, кои оваа пролет се ултимативен тренд што се издвојува благодарение токму на „специјалните ефекти“ што ги обезбедуваат.

Ботега Венета Ботега Венета

Револуцијата во новите пролетни трендови набрзо ги освои симпатиите и на останатите дизајнери кои ги вметнаа ефектите во своите колекции, а кои од нив најмногу привлекоа внимание, погледнете во продолжение.

Објавено:
1 април 2014
Категорија: 
Тренд