Срцето како мотив за новите есенски трендови

30 јули 2013

Овој романтичен тренд веќе е застапен во колекциите на Асос и Топшоп, а со срцестиот принт не заостануваат ни Марк Џејкобс и Мошимо.

Во продолжение ќе ви понудиме неколку идеи за интересен стајлинг со срцето како мотив на парчиња облека или аксесоари

.

Објавено:
30 јули 2013
Категорија: 
Тренд