Стилска мама: Босанската модна блогерка Ирис Пејковиќ има супер идеи за женствени комбинации

28 април 2020

Таа е мама, професорка, девојка од соседството и ужива во бесконечните игри во комбинирањето на автентични модни комбинации.

Постојано се навраќаме на инстаграм профилот на Ирис Пејковиќ, босанска модна блогерка за која сме пишувале низ нашите содржини, токму поради тоа што секогаш наоѓаме нова инспирација низ нејзинитие фотографии од секојдневието.

Овојпат ќе се осврнеме на женствените аутфити кои укажуваат на шармот на едноставноста.

Со неколку едноставни модни трикови и универзални модни парчиња што се присутни во речиси сечиј плакар, таа користејќи го својот талент и сетило за комбинирање, создава уникатни стилски целини кои го одвлекуваат вниманието.

Со надеж дека час поскоро ќе се вратиме во нашиот стандарден животен тек, Ирис Пејковиќ дава фина насока како тоа да го направиме со стил.

Фото: Инстаграм

 

 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Iris Pejković (@irispejkovic.stylefile) onApr 27, 2020 at 8:48am PDT

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Iris Pejković (@irispejkovic.stylefile) onApr 24, 2020 at 12:43am PDT

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Iris Pejković (@irispejkovic.stylefile) onApr 20, 2020 at 3:20am PDT

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Iris Pejković (@irispejkovic.stylefile) onApr 16, 2020 at 1:23am PDT

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Iris Pejković (@irispejkovic.stylefile) onApr 13, 2020 at 1:03am PDT

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Iris Pejković (@irispejkovic.stylefile) onApr 9, 2020 at 1:44am PDT

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Iris Pejković (@irispejkovic.stylefile) onApr 7, 2020 at 7:38am PDT

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Iris Pejković (@irispejkovic.stylefile) onMar 25, 2020 at 2:24am PDT

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Iris Pejković (@irispejkovic.stylefile) onMar 17, 2020 at 8:20am PDT

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Iris Pejković (@irispejkovic.stylefile) onMar 11, 2020 at 11:00am PDT

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Iris Pejković (@irispejkovic.stylefile) onFeb 20, 2020 at 1:44am PST

Објавено:
28 април 2020
Категорија: 
Тренд
Прочитано:
2.134 пати