Свежи бои, принтови и многу графика кај палтата оваа пролет

18 февруари 2014

Со оглед на пролетните температури што пристигнаа во нашиот град, веруваме дека од вашите плакари веќе ги извадивте пролетните палта.

Paule Ka

Она што треба да го знаете пред да отидете во шопинг по ново палто, е дека трендовите оваа сезона налагаат ултра весели и свежи бои, многу принтови и црно – бела графика.

Ralph Lauren

Во продолжение погледнете некои од палтата во кои ние се вљубивме, а истите се во сопственост на пролетните колекции на големите светски дизајнери, а очајно посакуваме да бидат и во наша!

Објавено:
18 февруари 2014
Категорија: 
Тренд