Тренд аларм: Посакајте и добредојде на пролетта!

15 април 2015

Наш денешен предлог за вашиот изглед е овој прекрасен фустан од P.S.Fashion. Станува збор за свеж и весел предлог, а воедно и многу елегантен и дамски. Неговата едноставност ви дава можност да го носите на работа, но и на некои свечени пригоди за кои е како создаден!

Уживајте во доброто расположение каде и да отидете!

Објавено:
15 април 2015
Категорија: 
Тренд