Тренд- Апликации

29 септември 2013

Различни и колоритни, апликациите за актуелната сезона се суштински детал бе кој вашата појава би била незамислива.

 

Гучи-ракавици, есен-зима 2013/14

 

Палета од бои, плејада од форми и материјали кои едноставно ги возбудуваат сетилата. Тие се толку контрадикторни од една страна го збогатуваат стилот давајќи му кичеста визија, а од друга страна се дел од сите бон-тон манифестации и зданија. Инспирацијата е од 20-тите години и оттогаш па наваму дизајнерите постојано експериментираат со нив разубавувајќи и приспособувајќи ја нивната визија на актуелните тенденции.

 

Долче и Габана есен-зима 2013/14

 

Во продолжение погледнете ја галеријата каде можете да видите дел од најактуелните модели на зимските колекции кои со своите апликации дефинитивно ќе направат да изгледате поинакво, уникатно и моќно.

Објавено:
29 септември 2013
Категорија: 
Тренд