Тренди: Комбинации со гол стомак

7 август 2013

Разголувањето на стомакот е ултимативен детаљ на летната сезона, а дизајнерите преку своите креации откриваат како да го откриете струкот и со тоа да ја динамизирате силуетата. Тие предлагаат маици, јакни, блузи и фустани со откриен стомак, а за преку лето предлагаат комбинации во кои горниот дел е бикини, а долниот шорц, ленени панталони или здолниште.

 

 

 

Објавено:
7 август 2013
Категорија: 
Тренд