Трендови што ќе ги донесе пролетта

11 јануари 2017

Динамиката во модната индустрија е немилосрдна. Додека сме во очекување на модните недели што веќе ќе ги најават тенденциите за идната зима, ќе се осврнеме на она што конкретно може да го очекуваме претстојната сезона, пролет-лето 2017. Нова сезона, нови трендови и нова облека.

Добар дел од дизајнерите за оваа пролет ја враќаат заборавената класика, осовремена преку изборот на богати бои и принтови, а не помалку ќе биде актуелна и спортската естетика.

Еве го изборот на светските модни куќи.

Софистицирани наметки

Бел кошула-фустан

Нагласена половина

Богат колорит


Спортска естетика

Графички принтови

Објавено:
11 јануари 2017
Категорија: 
Тренд
Прочитано:
1.266 пати