Уличната мода во Њујорк има посебна префинетост

16 септември 2023

Уличниот стил на дамите за време на модната недела во Њујорк, беше еднакво интересен како и самиот настан.

Вљубеничките во модата гордо го прошетаа својот стајлинг низ улиците на метрополата, давајќи дополнителна инспирација за тренди есенски изглед.

Њујорк дефинитивно има посебен префинет шмек испреплетен со субјективно прилагодување на трендовите.

Модните блогерки ја зграбуваат приликата да направат нови содржини за Инстаграм, да понудат свежи идеи за креирање на есенски стајлинг.

Црвена боја, еднобојни решенија, рамни чевли, кожни парчиња, џинс и кропирана облека се само дел од она што можеше да се забележи на улиците за време на Њујоршката модна недела.

Издвојуваме неколку впечатливи комбинации.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by (xeniaadonts)

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by CAMILA COELHO (camilacoelho)

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by MARTHA GRAEFF (marthagraeff)

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Tezza (tezza.barton)

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by elsa (hoskelsa)

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Mary Leest (maryleest)

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Grece Ghanem (greceghanem)

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Leonie Hanne (leoniehanne)

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Tamara Kalinic (tamara)

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by GKAY (gessicakayane)

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Claire Rose Cliteur (clairerose)

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Alyssa Brascia (alyssabrascia)

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Aimee Song (aimeesong)

Објавено:
16 септември 2023
Категорија: 
Тренд