Уметничка експресија како нов моден тренд

19 мај 2014

Во тој контекст ќе ви понудиме нов тренд на парчиња во кои покрај преовладувањето на монохроматските нијанси, нуди уметничка содржина во својата основа. Уметноста е човечка активност која продуцира создавање на ремек дела, кои во себе ја вклучуваат декоративната и визуелна уметност, цртање, боење и начин за пренос на сето она кое го опкружува уметникот во реалност.

Доколку во себе ја негувате љубовта кон уметноста, без разлика дали вие конкретно ја продуцирате или само конзумирате, тогаш овој тренд на модни парчиња во кои преовладуваат маици, панталони, кратки фустани и кошули без ракави со насликана уметничка експресија на нив, сигурно ќе бидат вашиот избор за комбинирање на секојдневен стајлинг.

Објавено:
19 мај 2014
Категорија: 
Тренд