Вистински трендсетери: Стилот на американските студенти

16 октомври 2013

Како да се положи испит без учење, како да се справите со чудните ситуации на вашите цимери, како да избегнете предавање на кое мора да сте присутни... ова се само некои од лекциите на кои не научи студентскиот живот.

Студентските денови ни беа од помош и во времето кога го градевме нашиот стил и кога од розовите парчиња облека на кои задолжително имаше по една панделка, се пронајдовме во сосема поинакви стилови.

Во случај да ви треба инспирација за вашите секојдневни комбинации на факултет, погледнете како тоа умеат да го направат американските студенти. Тие се навистина врвни трендсетери со стил без грешка.

Објавено:
16 октомври 2013
Категорија: 
Тренд