За љубителите на книги: Набавете си маичка со фрагмент од вашиот омилен роман!

8 ноември 2013

Сега веќе разработената американска компанија Litographs, на едноставни, еднобојни маички, принта најразлични фрагменти од вашите омилени романи.

Ана Каренина Ана Каренина

Ако минатата година компанијата имаше само пет понудени принтови на маички, оваа година има над 100, благодарение на огромната заинтересираност.

Она што вие треба да го направите е да си одберете дел од вашиот роман и тие да ви го испринтаат на маичка. Истата ќе биде доволно впечатлива во вашата комбинација, а секако таа ќе биде и најоригиналното парче што ќе го имате на вас.

Гордост и предрасуди Гордост и предрасуди

Ова се неколку од нивните најбарани маички со едни од најубавите романи во светот.

Објавено:
8 ноември 2013
Категорија: 
Тренд