Задолжително парче: P.S. Fashion ѓердан

12 јуни 2015

Must have ps fashion

Црн ѓердан со сребрени камчиња е парче накит кое може да биде ефектно во вашиот стајлинг. P.S. Fashion го знаат тоа, па доколку носите едноставна комбинација, не двоумете се да го искомбинирате со ова парче.

Без многу труд, на едноставен начин, ќе го постигнете саканиот ефект - да бидете тренди и впечатливи. Со оглед на тоа дека целиот е изработен од материјал го прави уште подобар избор, бидејќи ќе немате несакани реакции на кожата.

 

Објавено:
12 јуни 2015
Категорија: 
Тренд