Здолниште кое ќе ги освои вашите симпатии

18 декември 2013

Свиленото здолниште е во две нијанси: црно – бела и црно – црвена, а поради интересниот дизајн ги освои симпатиите на трендсетерките ширум светот кои со него прават фантастични комбинации.

Колку за пример ги приложуваме фотографиите од модните блогови Song of Style и Atlantic Pacific каде здолништето е прикажано во дамско лежерно издание. За сите оние кои ќе сакаат да го поседуваат ова парче во својот гардеробер ќе треба да одвојат 650 долари за него.

Објавено:
18 декември 2013
Категорија: 
Тренд