Жолта боја за модерни мажи

9 ноември 2013

Arrivals-Outfitters-winter-Collection-2013-for-Men-Women-6

Жолтата боја е мошне популарна оваа сезона во трендовската машка облека. Тука пред се мислиме на спортскиот и кежуал стил, но присутна е и во деловната облека, секако во посмирена варијанта.

Жолтата боја е тешка за комбинирање, затоа што е многу впечатлива и веднаш забележлива, па затоа жолтата е најдобро да се носи со зелена или сива боја, бидејќи на тој начин се неутрализира, и комбинацијата истоврмено станува доволно интензивна и сведена.

Во продолжение погледнете неколку машки комбинации за есен-зима, токму со жолтата боја.

Arrivals-Outfitters-winter-Collection-2013-for-Men-Women

zuta-boja-u-muskoj-modi-2

zuta-boja-u-muskoj-modi-3

zuta-boja-u-muskoj-modi-4

Gucci-high-top-men-shoes-yellow-107

 

Објавено:
9 ноември 2013
Категорија: 
Тренд