Зима 2020: Еклектична улична мода

14 јануари 2020

Ни се допаѓа амбиентот во актуелната светска улична мода. Зима во своето најколоритно и еклектично издание.

Микс на стилови, бои и темперамент – тоа е одраз на космополитска мисла изразена преку стилот.
Естетиката варира од елегантна и женствена до андрогена и футуристичка.

Присутни се вибрации од повеќе декади – ќе ги препознаете и 90-те и 70-те, во модернизирани форми.

Интересно е што низ галериите со фотографии од светските метрополи, подеднакво се застапени сите генерации, па интригантно е да се види како жените во своите 20-ти, 30-ти, 40-ти, 50-ти, 60-ти ги третираат и перципираат актуелните тенденции.

 

 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by StreeTrends (@streetrends) onJan 14, 2020 at 1:02am PST

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by StreeTrends (@streetrends) onJan 12, 2020 at 2:18pm PST

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by StreeTrends (@streetrends) onJan 12, 2020 at 12:53pm PST

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by StreeTrends (@streetrends) onDec 26, 2019 at 2:54am PST

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by StreeTrends (@streetrends) onDec 15, 2019 at 12:29am PST

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by StreeTrends (@streetrends) onDec 14, 2019 at 10:18am PST

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by StreeTrends (@streetrends) onDec 14, 2019 at 3:21pm PST

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by StreeTrends (@streetrends) onDec 10, 2019 at 9:11am PST

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by StreeTrends (@streetrends) onDec 1, 2019 at 4:22pm PST

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by StreeTrends (@streetrends) onDec 1, 2019 at 2:14am PST

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by StreeTrends (@streetrends) onNov 14, 2019 at 2:33am PST

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by StreeTrends (@streetrends) onNov 12, 2019 at 2:41pm PST

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by StreeTrends (@streetrends) onNov 9, 2019 at 3:58pm PST

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by StreeTrends (@streetrends) onNov 8, 2019 at 8:23am PST

Објавено:
14 јануари 2020
Категорија: 
Тренд
Прочитано:
3.567 пати