Зима во патики...

6 февруари 2024

Кога температурите растат во зима, време е за патики, а временските прилики надвор ни дозволуваат малку повеќе да си поиграме со облеката.

Можеме да носиме јакни и капути од различен материјал, да одбереме што сакаме од високи чизми па сè до лесни патики.

И токму патиките даоѓаа на ред кога зимата полека се движи кон пролет, а нив ги имаме во секакви варијанти.

Она што е најважно е нивната удобност и леснотијата која што ни овозможува да се чувствуваме комфорно преку целиот ден.

Со патиките секој стајлинг ќе добие лежерна нота, а дозволено е да ги комбинирате со што сакате.

Во продолжение неколку Инстаграм идеи.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Marine Diet (marine_diet)

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Marine Diet (marine_diet)

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Taïna Cassagnes (taina.csg)

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Anouk Yve (anoukyve)

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Capucine (capucinerqllrt)

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Capucine (capucinerqllrt)

Објавено:
6 февруари 2024
Категорија: 
Тренд