Златната ера на Royal Ascot

20 јуни 2014

 

Иако со текот на годините трендовите се променија, сепак правилата останаа исти – здолниште до колената или долг, горен дел кој ќе ги покрие рамената и секако ниту еден аутфит не смее да не биде комплетиран без правилен избор на шапка.

Во чест на годинешните коњски трки, ќе ги презентираме ретроспектива од златната ера на Royal Ascot, односно од дваесеттите години и моделот познат како „флапер“ фустани, па се до елегантните костуми во шеесеттите години.

Објавено:
20 јуни 2014
Категорија: 
Тренд