интервју

Декан на факултетот за Дизајн и мултимедија, сценограф

Во време на борба за кликови, културата не е привлечна тема

Уметник, режисер, асистент на УКЛА

Женското тело континуирано е објективизирано

пијанистка, професор, публицист и музички селектор на „Охридско Лето“

Немам компромис за неработници