Ивана Маринчек

разговор си психолог Ивана Маринчек на тема изолација и семејните односи

Ретко кога животот ни дава можност да бидеме толку долго време заедно со своите сакани

разговор со Ивана Маринчек, лиценциран психолог и психотерапевт

Зошто од мноштвото производи луѓето масовно купуваа токму тоалетна хартија?